Vip Oto Dizayn Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Vip Oto Dizayn Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?
12 Şubat 2020

Vip Oto Dizayn firması seçerken tüm tercihlerinizde olduğu gibi güleryüzlü ekip, profesyonel işçilik ve yüksek malzeme kalitesi sizi yönlendirecek ana unsurlar olmalıdır. GTİ Vip Dizayn tüm beklentilerinize sorunsuz ve zamanında yanıt verebilecek lider vip oto dizayn firmaları arasında yer almaktadır.

 

Vip oto dizayn firması arıyorsanız, Türkiye bu konuda dünyada en kaliteli ve profesyonel ekipleri barındıran firmaları rahatlıkla seçebileceğiniz bir ülkedir. Ülkemizde çok uygun bütçelerle çok lüks araç içi dizayn çalışmaları ortaya çıkarabilirsiniz. Ancak vip oto dizayn firması seçerken nelere dikkat edilmelidir? İşte bu süreçte dikkat etmeniz gereken detaylardan bahsedelim;


● İlk olarak firmanın tecrübesine dikkat etmelisiniz. Bu süreçte köklü firmalar sizlere daha kaliteli hizmetler sunacaktır. Bu yüzden önerimiz uzun yıllardır bu işi yapan firmalarla ve ekiplerle çalışmalısınız.

● Kaliteli malzeme kullanan firmaları seçmelisiniz. Kaliteli malzemelerle vip dizayn yapılmadığında uzun yıllar kullanabileceğiniz araç içi tasarımlar gerçekleştirilmez. Bu yüzden kullanılacak malzemeleri araştırmanızı öneriyoruz.

● Yapılan çalışmalarda aracınızı garanti kapsamından çıkarmayacak firmalarla çalışın. Bazı firmalar yaptıkları çalışmalar sonrasında aracınız garanti kapsamından çıkabilir.

● İşini profesyonel ekiple yapıp yapmadığına dikkat edin. Tabii ki de her firma sizin isteklerinizi dikkate alarak çalışmalarını yürütür. Bazı istekleriniz lokal veya uluslararası Karayolları Trafik kanununa uygun olmayabilir. Bu durumda sizlere doğru rehberlik eden firmalarla çalışmaya özen gösterin.

● Firmaların koltukları monte ederken aracınızın orijinalliğini bozmamasına ve sağlam şekilde monte etmesine özen göstermelisiniz.

● Tabanda çalışmalar sırasında MDF ya da su kontrası kullanan firmaları tercih etmeye özen göstermelisiniz.

● İstediğiniz tasarımları öne çıkaran firmalarla çalışın. Bir vip oto dizayn hizmeti veren firma sağlam, fonksiyonel ve estetik tasarımlar ortaya çıkarmalıdır. Bu şekilde yapılan çalışmalar uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz ürünleri ortaya çıkaracaktır.

● Bir firma seçerken diğer çalışmalara bakmayı unutmayın. Her firmanın daha önceki çalışmaları sizin için bir rehberdir.

● Yapacağınız çalışmalar için sözleşme imzalamayı unutmayın. Size vaatlerini garanti altına alacak sözleşme sunan profesyonel firmalarla çalışmaya özen gösterin.

 

GTİ Vip Dizayn 20 yılı aşkın otomotiv sektörü deneyimi ve güçlü referansları ile sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır. Vip araç dizaynı konusundaki tüm soru ve talepleriniz için +90 212 471 00 04 numaralı hattımızdan bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

E-Bültene katılın ! Sektördeki tüm yeniliklerden haberiniz olsun.