Vip Araçlar Yaşlı ve Engellilere Konfor Sağlıyor

Vip Araçlar Yaşlı ve Engellilere Konfor Sağlıyor

Yaşlı ve engellilere özel olarak tasarlanan araçlar sayesinde yaşlılar ve engelliler seyahat konforunu yaşıyor.

 

GTİ VİP DİZAYN, yaşlılara ve engellilere yönelik tasarlanan klasik araba anlayışını estetik ve konforu birleştirerek bir başka boyuta taşıyor. 

 

Vip araç dizayn çalışmalarında en önemli detaylardan biri konfordur. Konforlu yolculuklar için doğru tasarım ekipmanları kullanarak araçların hem güvenli hem de sağlıklı yolculuk yapmaya hazır hale getirilmesi sağlanabilir. Özellikle yaşlılar ve engelli bireyler için vip araçlar konforlu ortamlar sağlar.  Engelli ve yaşlıların günlük hayatında daha rahat etmesi için hem kişisel hem de toplu taşıma araçları doğru şekilde tasarlanmalıdır.

 

Engelli araç dizaynı yapan firmalar sayesinde hem engellilerin hem de yaşlıların rahatını ortaya çıkaracak aparatlarla birlikte güvenli ve konforlu ulaşım deneyimleri sağlanabilir. Engellilerin hem araca binmesi hem yolculuk yapması hem de araçlarda oturabilmesi için gerekli tasarımlar profesyonel ekipler tarafından yapılmaktadır.

 

Yaşlı ve Engelli Araç Dizaynı Nasıl Yapılır?

 

Vip araçlar tasarlarken çalışma ortamı yaşlı ve engellileri kapsıyorsa öncelikle hangi detaylara dikkat edilmesi gerektiği belirlenmelidir. Özellikle engelli bireyler için engel durumu önemlidir. Öncelikle kişinin engel durumu dikkate alınarak aracı en konforlu şekilde kullanabileceği çözümler ortaya çıkarılmalıdır. Bu süreçte koltuk ve ray sistemleri doğru seçilmelidir. Tekerlekli sandalye kullanan bireyler için araçlara özel binme ve araçtan inme sistemleri tasarlanmalıdır. Bu süreçte doğru ray sistemleri ile araca kolayca binme ve inme deneyimi sağlanabilir. Ayrıca port bagaj uygulaması gibi sistemleri de panelvan ya da minibüslerde tercih edebilirsiniz.

 

Farklı engelli olan bireyler ya da yaşlılar için farklı özelliklere sahip aparatlar da kullanılabilir. Özellikle engelli araç tasarımı konusunda sağlık ve hijyen koşulları da dikkate alınmalıdır. Böylece engelli bireylerin estetik tasarıma sahip vip araçlarda sağlıklı bir ortamda seyahat etmeleri sağlanacaktır. Elektrikli sistemlerle ısıtmalı koltuk sistemleri gibi çalışmalar, buzdolapları ya da farklı aksesuarlar hem şehir içi hem de uzun yolculukları herkes için olduğu gibi onlar için de daha konforlu hale getirecektir.

 

 

E-Bültene katılın ! Sektördeki tüm yeniliklerden haberiniz olsun.